Special Klm Frequent Flyer Voordelen Nieuwe Voordelen Voor Flying Blue Ivory, InsideFlyer NL Full Color

Nieuwe voordelen voor Flying Blue Ivory, InsideFlyer NL, Klm frequent flyer voordelen

More galleries about Special Klm Frequent Flyer Voordelen Nieuwe Voordelen Voor Flying Blue Ivory, InsideFlyer NL Full Color

Klm Frequent Flyer Voordelen - Soms verkoopt een maatschappij ook codeshare vluchten. Dit betekent dat je een price ticket bij klm boekt, met een vluchtnummer van klm, maar dat de vlucht wordt uitgevoerd door bijvoorbeeld china jap. De maatschappijen gebruiken de alliantie dus om passagiers aan elkaar ‘door te geven’.

Om deze status te krijgen en te behouden moet je in één kalenderjaar aan de eisen voldoen. Anders phrase je gedowngraded. Een leuk voordeel van flying blue is de soft touchdown. Als je elite bent en minimaal één qualifying flight maakt maar niet aan de andere eisen voldoet, dan zak je maar één niveau. Ben je bijvoorbeeld platinum en maak je maar één vlucht in één kalenderjaar, dan ben het volgende jaar nog steeds gold in plaats van gelijk ivory (basis).

Mocht je minimaal 2 keer consistent with jaar met klm/skyteam reizen, dan loont het toch je aan te melden voor flying blue. Je zal dan niet snel een free of charge ticket verdienen of repute behalen, maar met een paar jaar kun je er toch voordeel uit halen. En bovendien is het helemaal free of charge! Bovendien krijg je korting op de kosten voor het meenemen van ruimbagage als je binnen de europa economic system vliegt.

Vinden jullie het o.K.Niet vreemd dat je wel de stage miles magazine meenemen naar het volgende jaar, maar niet je qualifying flights? Mocht je 55 vluchten maken, dan neem je er dus geen 25 mee, zodat je het volgende jaar weer minder kans maakt om platinum te worden. Met je level miles boven gold, heb je dan wel een goede kans. Voor de europese reiziger, zoals ikzelf, is dit niet echt klantvriendelijk. Het aantal vluchten en het aantal level miles om een reputation te behalen zullen echt wel gekoppeld zijn aan elkaar om dit in evenwicht te houden. Waarom dan niet alle regels? Enig idee waarom klm deze regel niet uitbreid voor de qf’s?.

Voor je tweede vraag geldt nee; het is niet mogelijk dat anderen jouw kaartnummer in kunnen vullen zodat jij er miles mee spaart. Technisch gezien zou dit niet moeten kunnen maar het is alrightnog eens verboden volgens de t&cs. (Herhaaldelijk) misbruik kan er toe leiden dat je account wordt gesloten.