Quality Frequent Flyer Aanvragen Nieuwe Hilton Honors Promo: Points Unlimited, InsideFlyer NL Full Color

Nieuwe Hilton Honors promo: Points Unlimited, InsideFlyer NL, Frequent flyer aanvragen

More galleries about Quality Frequent Flyer Aanvragen Nieuwe Hilton Honors Promo: Points Unlimited, InsideFlyer NL Full Color

Quality Frequent Flyer Aanvragen Nieuwe Hilton Honors Promo: Points Unlimited, InsideFlyer NL Full Color - Flying blue gaat in 2018 flink veranderen. Zowel het verdienen en uitgeven van miles en het kwalificeren voor elite repute bij het loyaliteitsprogramma van onder andere klm en air france gaat op de schop. Flying blue application director derrick merkus laat aan insideflyer weten dat ‘flying blue reinvented’ vooral makkelijker en transparanter moet worden voor de leden. In dit artikel zetten we de wijzigingen op een rij en analyseren het nieuwe programma dat op 1 april 2018 start.

Voor leden die puur binnen europa en economy reizen wordt het lastiger om voor silver en gold te kwalificeren. Voor longhaul passagiers in economy – die vroeger bijna nooit op foundation van miles konden kwalificeren, tenzij het complete fare turned into – wordt het juist makkelijker. Er is een duidelijke verschuiving die longhaul passagiers beloont.

En denk maar niet dat wij de enige ontevreden klanten zijn – kijk maar eens op de numerous klachtensites. Dan heeft klm/flyingblue alrightnog het lef om in één van hun antwoorden naar mij te stellen dat die ‘vernieuwingen’ zijn doorgevoerd op verzoek van de klant! Ja natuuuuuurlijk – wij hebben zelf gevraagd om deze verpaupering/achteruitgang! Veel gekker moet het toch niet worden – ze schijnen echt te denken dat wij passagiers op ons achterhoofd gevallen zijn! Ik ben heel benieuwd hoe lang ze blijven doorgaan met dit wanbeleid!.

Voor nieuwe flying blue leden geldt dat hun kwalificatieperiode ingaat op de datum van de eerste vlucht die xp’s oplevert. Het maakt dus niet uit als je je ruim voor de vlucht aanmeldt voor het programma.

Is er alrightbekend of je straks xp’s kunt sparen als je klm tickets betaalt met je flying blue amex gold of platinum card? Je krijgt nu wel degree miles als je tickets voor klm of air france met deze kaart betaalt.

Het is dus niet zo dat je bij het halen van een eliteniveau het verschil tussen de xp criteria voor het volgende eliteniveau nodig hebt. Van silver naar gold heb je dus geen 80 maar 180 xp nodig. Het verschil zit er in de veranderde kwalificatieperiode en het behoud van xp’s boven de drempel.