Connect Klm Frequent Flyer Voordeel Bagage Royal Dutch Airlines On Twitter: "@Teeetje Hallo Tessa., Is Design

Royal Dutch Airlines on Twitter:

More galleries about Connect Klm Frequent Flyer Voordeel Bagage Royal Dutch Airlines On Twitter: "@Teeetje Hallo Tessa., Is Design

Royal Dutch Airlines On Twitter: "@Teeetje Hallo Tessa., Is - Elk voordeel is mooi meegenomen maar feitelijk is er niets nieuws onder de zon. Er zijn geen nieuwe diensten, alleen kortingen voor zaken die eerder nog inbegrepen waren ook! Van de korting op bagage zullen, behalve op europese vluchten waar het al gold, niet al te veel passagiers gebruik maken. Van de korting op betaalde stoelen des te meer.

Deze maand start flying blue met een ‘ivory now!?? campagne om de nieuwe voordelen onder de aandacht te brengen van huidige leden en meer passagiers zich te laten aanmelden voor het programma. De campagne zal zowel digitaal (per 1ec5f5ec77c51a968271b2ca9862907d) als met advertenties op de luchthavens schiphol en charles de gaulle plaatsvinden.

Deze aanvulling is meer een campagne om leden te werven dan iets nieuws toe te voegen. Het zal me niet verbazen als de tarieven over een tijdje weer stijgen, internet als na de introductie van betaalde bagage op europese vluchten.

Ralph, a.K.A. The flying dutchboy, schrijft al sinds 2013 over luchtvaart en loyalty. Hij heeft niet alleen een passie voor vliegen maar o.K.Een bsc. In aerospace engineering. Naast zijn master studie in delft is hij period in-between-hoofdredacteur voor insideflyer. Hij houdt through de frontpage nederlandse (frequente) reizigers op de hoogte van het laatste nieuws over airlines, luchtvaart, frequent flyer programma's en promoties uit de reiswereld. Contact opnemen kan door op het email-icoon hieronder te klikken.

Klm heeft in de afgelopen weken een nieuwe tariefstructuur ingevoerd. Sinds deze week is het okaymogelijk volgens de nieuwe producten tickets te boeken via de internet site of app. Met de nieuwe opbouw hebben passagiers de keuze voor een sizable bedrag een price ticket te upgraden met een combinatie van verschillende extra’s zoals ruimbagage. Met deze verandering heeft klm alrightde bagagetoelage voor flying blue elites (silver, gold en platinum leden) gewijzigd. Vanaf nu mogen zij op een mild tarief nog maar één bagagestuk à 23 kilo kosteloos meenemen. Eerder become dit nog twee stuks op europese vluchten. Deze wijziging is nog niet verwerkt op de internet site of in de bagagecalculator. Klm heeft de vermindering van de toelage inmiddels bevestigd aan deze website. Eerder bleek all rightal dat bluebiz leden met de introductie van de nieuwe tariefstructuur hun voordeel van een free of charge koffer kwijt raken.